Biologisch & Lokaal

[vc_row full_height=”yes” parallax=”yes” parallax_image=”632″ fullwidth=”yes” bg_type=”bg_image” top_margin=”” bottom_margin=”” image_url=”632″ css=”.vc_custom_1571748678031{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column parallax=”content-moving-fade”][vc_custom_heading text=”Biologisch & Lokaal” font_container=”tag:h1|font_size:80px|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][spacer height=”40px”][icon_feature icon_position=”left” icon=”icon-heart” title=”Biologisch & Lokaal”]Wij vinden lekker eten en drinken heel belangrijk, zoniet bijna van levensbelang!
We genieten van een lekker volvette chardonnay of een heerlijke frisse sauvignon in de zomerzon. Van mooie stevige zoete frambozen op de cheesecake en verse groenten van de grill.

Maar we zijn er ook van overtuigd dat we een verantwoordelijkheid dragen naar de wereld om ons heen. Daarom streven we naar zoveel mogelijk biologisch, duurzaam geteelde producten en halen we zoveel mogelijk producten uit eigen land. Maar smaak staat voorop! Zo is onze wijn biologisch, maar halen we die wel van ver, omdat deze toch echt het beste smaakt. Maar alle groente en fruit telen we zoveel mogelijk zelf. We zijn een biologisch fruitteelt bedrijf en telen groenten in onze moestuin, verser krijg je het niet op je bord!

Een wandelingetje door onze fruitboomgaard is een heerlijke, bijna mediterrane beleving. Vooral in de maanden dat alles in bloei staat. De grote varie╠łteit aan fruitsoorten, appels, peren, bessen, frambozen, aardbeien er groeit en bloeit van alles bij ons op het land.

Wij hechten groot belang aan telen op duurzame, biologische wijze. De vader van Bas was een van de eerste gecertificeerde biologische fruittelers van ons land. De productie geschiedt geheel biologisch en onder het Eko-keurmerk. Ook al is dit technisch bepaald ingewikkelder dan reguliere teelt, wij willen en kunnen onze gasten vol overtuiging goede, gezonde en eerlijke producten aanbieden. En dankzij de mineralen in de rijke grond van Maas & Waal zijn onze vruchten bovendien extra vol van smaak![/icon_feature][spacer height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”right-to-left”][image_frame url=”344″][/vc_column][/vc_row]