Over Ons

[vc_row full_height=”yes” content_placement=”middle” fullwidth=”yes” bg_type=”bg_image” top_margin=”” bottom_margin=”” css=”.vc_custom_1571752644310{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 50px !important;}” image_url=”638″][vc_column parallax=”content-moving-fade”][vc_custom_heading text=”Over Ons” font_container=”tag:h1|font_size:80px|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][spacer height=”40px”][icon_feature icon_position=”left” icon=”hb-moon-home-6″ title=”Over De Kas”]Wist je dat deze oude tuinbouwkas bij ons een tweede leven heeft gekregen? Wij hebben deze kas gevonden in Noordwijkerhout. Hij was vies, groen uitgeslagen en witgekalkt. Hij had er al dertig trouwe dienstjaren op zitten en er zijn honderdduizenden tulpenbollen uitgebloeid tot prachtige tulpen. Het was een gigantische klus om hem af te breken en hier weer helemaal op te bouwen. Ieder vrij uurtje naast onze banen en het gezin hebben we In De Kas gestoken en we zijn supertrots op het resultaat.

Wij hadden een droom te verwezenlijken, een fijne plek creëren in onze boomgaard, waar iedereen kan genieten van deze heerlijke plek en mooie omgeving. Maar bovenal een plek waar wij onze passie kunnen uitleven, mooie momenten vieren, waar we kunnen creëren en iedere keer iets nieuws bedenken.

Je kunt hier jouw droomhuwelijk waarmaken, een onvergetelijke verjaardag vieren, of een prachtig persoonlijk afscheid houden, midden in de fruitboomgaard of In De Kas. Ook zakelijke evenementen vinden hier een plek waarbij we zoveel mogelijk meedenken om bijvoorbeeld op de beste manier een nieuw product aan de wereld te laten zien of een zakelijk succes te vieren. Daarnaast biedt deze plek volop inspiratie om te werken aan persoonlijke ontwikkeling, kijk op career-support.nl voor personal businesscoaching In De Kas.[/icon_feature][spacer height=”40px”][icon_feature icon_position=”left” icon=”hb-moon-users” title=”Ons Team”]Iedereen vind het belangrijk om gezien te worden. Ook als je te gast bent op het feestje van je tante, het huwelijk van je beste vriendin of wanneer je voor je werk een presentatie moet geven aan je collega’s.

Daarom stellen we hoge eisen aan ons personeel. We hebben een fantastisch vast team, die iedere keer weer onze gasten weten te verrassen met hun oog voor detail. Attent zijn, welkom laten voelen, nét dat dekentje geven aan diegene die het koud heeft of met de paraplu meelopen naar de auto als het regent. Maar ook weten welke wijn we schenken en weten waar het eten op je bord vandaan komt. Dat vinden we belangrijker dan dat onze mensen met vier borden kunnen lopen.

Wij zorgen goed voor ons personeel, zodat zij goed voor onze gasten kunnen zorgen.[/icon_feature][spacer height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”right-to-left”][image_frame url=”355″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][icon_feature icon_position=”left” icon=”icon-film” title=”In de Media”]Ben je te gast op een evenement In De Kas en ben je nog op zoek naar ideeën om er een dagje Nijmegen aan vast te plakken? Frouke neemt je mee langs de leukste hotspots van Nijmegen.[/icon_feature][spacer height=”40px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=HP7DS2sbb6M”][spacer height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”646″ img_size=”” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://indekas.nl/wp-content/uploads/artikel-landidee-1.pdf”][vc_column_text]Recent is een uitgebreid artikel over ons geschreven in Landidee, wij zijn trots op het resultaat! Je kunt het artikel downloaden als PDF door te klikken op de link of op de foto.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]