Particuliere Evenementen

[vc_row full_height=”yes” content_placement=”middle” parallax=”yes” parallax_image=”627″ fullwidth=”yes” bg_type=”bg_image” top_margin=”” bottom_margin=”” image_url=”627″ css=”.vc_custom_1571813745974{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column parallax=”content-moving-fade”][vc_custom_heading text=”Particuliere Evenementen” font_container=”tag:h1|font_size:80px|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][spacer height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″ animation=”left-to-right”][image_frame url=”668″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon_feature icon_position=”right” icon=”icon-gittip” title=”Bruiloft / Huwelijk”]Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jullie huwelijk?
In De Kas heeft een luxe en vrolijke uitstraling en heeft alle faciliteiten die er voor jullie huwelijk nodig zijn. De gast bepaalt en vrijwel alles is mogelijk. Een huwelijk met een festival thema? Of wil je een chique diner dansant? Of op z’n Italiaans dineren tussen de fruitbomen? Wij zorgen ervoor dat de Kas en de omgeving in ieder gewenst thema omgetoverd kan worden en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. De licht overgoten Kas zorgt ervoor dat je bij ons Hollandse klimaat gegarandeerd bent van de beleving van een buitenfeest, maar dan warm en droog!

Wil je weten of In De Kas ook voor jullie huwelijk de perfecte locatie is? Dan maken we graag
een afspraak om jullie wensen en onze mogelijkheden goed door te spreken. Op basis van
dit gesprek maken we een passende offerte.[/icon_feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][icon_feature icon_position=”left” icon=”icon-gittip” title=”Feest / Jubileum”]Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jullie 20 jarig huwelijk, wil je je verjaardag eens
groots vieren of wil je om een andere reden het leven vieren? Wij hebben een prachtige
locatie met een fantastisch team om deze dag voor jullie tot in de puntjes te verzorgen.

We denken graag mee om deze dag op maat in te vullen en hebben veel contacten met allerhande leveranciers. Ook op culinair gebied heeft In de Kas van alles te bieden; uitgebreide lunches, borrels, high teas, BBQ, of kookworkshop. We organiseren vrijwel alles; van kleine hapjes tot rijk gedekte tafels. Veel ingrediënten komen direct van ons eigen land, Smaakvolle en goede producten, voor een eerlijke prijs. Puur en eerlijk eten, dat is waar wij voor staan. Zoals we ons fruit biologisch telen, gaan we ook in culinair opzicht zo veel mogelijk uit van biologisch.

De pannen op het vuur, wervelende koks, verrassende smaken; puur genieten bij In de Kas.[/icon_feature][/vc_column][vc_column width=”2/3″ animation=”right-to-left”][image_frame url=”670″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″ animation=”left-to-right”][image_frame url=”674″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon_feature icon_position=”right” icon=”hb-moon-road” title=”Uitvaart / Plechtigheid”]Ben je op zoek naar een persoonlijke intieme locatie voor het afscheid van een dierbare? Wij bieden In De Kas ruime mogelijkheden voor persoonlijke wensen. Zowel in de boomgaard als In De Kas. Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. We hebben onder andere een goede samenwerking met Jurgen Theunissen Uitvaartzorg. Zijn oog voor persoonlijk maatwerk sluit perfect aan bij de mogelijkheden bij ons In De Kas. Wil je weten of de Kas beschikbaar is en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op.[/icon_feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”687,735,736,737,738,739,740,741,742,743,744,745,746,747″ img_size=”500×500″ title=”Gallerij”][/vc_column][/vc_row]