Bruiloft

[vc_row full_height=”yes” content_placement=”middle” parallax=”yes” parallax_image=”841″ fullwidth=”yes” bg_type=”bg_image” top_margin=”” bottom_margin=”” image_url=”841″ css=”.vc_custom_1576503856355{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column parallax=”content-moving-fade” parallax_image=”841″][vc_custom_heading text=”Bruiloft in een industriële Kas” font_container=”tag:h1|font_size:80px|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][spacer height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″ animation=”left-to-right”][image_frame url=”668″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][icon_feature icon_position=”right” icon=”icon-gittip” title=”Bruiloft / Huwelijk”]Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jullie huwelijk?
In De Kas heeft een luxe en vrolijke uitstraling en heeft alle faciliteiten die er voor jullie huwelijk nodig zijn. De gast bepaalt en vrijwel alles is mogelijk. Een huwelijk met een festival thema? Of wil je een chique diner dansant? Of op z’n Italiaans dineren tussen de fruitbomen? Wij zorgen ervoor dat de Kas en de omgeving in ieder gewenst thema omgetoverd kan worden en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. De licht overgoten Kas zorgt ervoor dat je bij ons Hollandse klimaat gegarandeerd bent van de beleving van een buitenfeest, maar dan warm en droog!

Wil je weten of In De Kas ook voor jullie huwelijk de perfecte locatie is? Dan maken we graag
een afspraak om jullie wensen en onze mogelijkheden goed door te spreken. Op basis van
dit gesprek maken we een passende offerte.[/icon_feature][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”848,849,850,851,852,853,854,855,856,857″ title=”Bruiloft/Huwelijk”][/vc_column][/vc_row]